Liity Ala-Emalin kulttuuriyhdistys Monttu Ry:n kannatusjäseneksi ja olet mukana edistämässä monipuolista kaupunkikulttuuria Ala-Emalissa ja koko Högforsin ruukkialueella!

Jäsenenä saat omaksesi laadukkaan Ala-Emali kangaskassin, vaihtuvia etuja alueen yrityksiltä ja osallistut Monttu ry:n järjestämiin tapahtumiin jäsenhinnoin. Ruukkialueen yritykset ja yhteisöt: liittyminen sivun alaosassa.

  Nimi

  Sähköpostiosoite

  Postiosoite

  Jäsenmaksu 25 euroa/vuosi

  Haluan saada tietoa Monttu ry:n jäseneduista ja tapahtumista sähköpostitse

  Yhdistyksen tietosuojaseloste


  Ala-Emalin ja Högforsin ruukkialueen yritykset ja yhteisöt voivat hakea jäsenyyttä myös Ala-Emalin kulttuuriyhdistys Monttu ry:n varsinaisena jäsenenä.

  Kaikki alueen yritykset ja yhteisöt ovat tervetulleita mukaan riippumatta toimialasta. Hakemukset käsittelee Monttu ry:n hallitus. Liittymismaksu varsinaisille jäsenille on 50€ ja jäsenmaksu:

  Yksinyrittäjät 50 €/vuosi
  2-3 yrittäjää/työntekijää 100 €/vuosi
  4-9 yrittäjää/työntekijää 150 €/vuosi
  10 tai yli yrittäjää/työntekijää 300 €/vuosi

  Jäsenmaksulla saat yhteystiedot, logon ja omien verkkosivujesi linkin yhdistyksen ylläpitämälle alaemali.fi sivustolle ja pääset mukaan yhdistyksen toimintaan! Monttu ry kehittää monipuolisesti Ala-Emalin ja ruukkialueen kulttuuri- ja yritystoimintaa sekä järjestää yhteistä markkinointia ja tapahtumia.

   Yrityksen/yhteisön nimi

   Y-tunnus

   Oma nimi

   Sähköpostiosoite

   Haluan saada tietoa Monttu ry:n jäseneduista ja tapahtumista sähköpostitse

   Yrityksen postiosoite

   Liittyminen varsinaiseksi jäseneksi 50 euroa ja jäsenmaksu alkaen 50 euroa/vuosi

   Yhdistyksen tietosuojaseloste