Suomen makein tatuointitapahtuma Candyland Tattoo Weekend järjestetään jälleen Konepajahallissa 24.-25.5.24! Tapahtumassa on mukana tänä vuonna 103 artistia. Käy katsomassa tarkemmat esittelyt tapahtuman instagram -sivuilta.

Tapahtuma on K-18 lukuun ottamatta lauantaita klo 12-17, jolloin myös alaikäisillä on mahdollisuus päästä nauttimaan messutunnelmasta. Alle 12-vuotiaat pääsevät tapahtumaan huoltajan seurassa maksutta lauantaina klo 12-17.

Lippuja tapahtumaan voi ostaa suoraan ovelta tai ennakkoon netistä ja käteisellä Karkkilan Aito Kullasta, (Tammelantie 8) aukioloaikojen puitteissa (ma-pe klo 10-18 ja la klo 10-14). Lippujen ennakkomyynti netissä tapahtuu Biletti.fi -palvelun kautta.

Suosittelemme, että etenkin tatuointiajan varanneet asiakkaat ostavat pääsyliput ennakkoon, jotta voimme varmistaa heille pääsyn messuille.

Mikäli kysyntää on riittävästi, järjestämme myös bussikuljetuksen välille Tampere-Karkkila-Tampere, Turku -Karkkila -Turku sekä  Helsinki-Karkkila-Helsinki. Olethan meihin yhteydessä, mikäli bussikuljetus kiinnostaa!

Esiintyjät/Aikataulu:

Perjantai 24.5. 

19.00 XX Bottom dragshow 

20.00 Grasshammer Deluxe DUO 

22.00 Koisjärven Disco 

Lauantai 25.5.

14.00  Ilma-akrobatia -esitys  

15.00 Grasshammer Deluxe DUO 

19.00 Grasshammer Deluxe 

20.30 Grasshammer Deluxe

22.00 Fyysinen huomautus

Koko tapahtuman ajan nähtävillä myös Hanne Vartiaisen valokuvanäyttely.

Seuraa Candyland Tattoo Weekendiä myös somessa:

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, mikäli olet kiinnostunut bussikuljetuksesta messuille:

    *Nimi

    *Puhelinnumero

    *Sähköpostiosoite

    *Olen kiinnostunut bussikyydistä messuille välillä:

    Olemme yhteydessä ja lähetämme pian lisäinfoa kyydeistä!