Högforsin tunnelmallisen ruukkialueen Konepajahallissa järjestetään marraskuussa designin, taiteen ja kirjallisuuden kaksipäiväinen myyntitapahtuma HögFORM.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä tapahtuma kokoaa yhteen tämän hetken kiinnostavimmat pienet designmerkit, taidekäsityön ja taiteen tekijät sekä kirjallisuuden pienkustantamot.

Myyntitapahtuman lisäksi Konepajahallin 1500 neliön rouhean kauniista tiloista löytyy Kino Laikan La Moderne -viinibaari ja ruokatarjonnasta vastaa Kylärafla Kanto. Högforsin ruukkialueella palvelevat myös Ala-Emalin putiikit, Kino Laika -elokuvateatteri, Uunisauna, Tehtaan Hotelli sekä joogasali Sola-Sali.

HögFORM järjestetään Karkkilan Konepajahallissa 12.-13.11.2022. Tapahtuma on avoinna lauantaina 10-17 ja sunnuntaina 10-16. Ilmainen sisäänpääsy!

Tapahtuman järjestää Ala-Emalin kulttuuriyhdistys Monttu ry.

HögFORM somessa:

Myyjäksi HögFORMIIN? Täytä alla oleva ilmoittautumislomake syyskuun aikana ja varmistat paikkasi edulliseen ennakkovaraajan hintaan. Lisätietoja: info@alaemali.fi.

Ala-Emalin kulttuuriyhdistys Monttu ry:n hallitus käsittelee ilmoittautumiset saapumisjärjestyksessä ja vahvistaa osallistumisen sähköpostitse. Tapahtumaan hyväksyttyjen myyjien kohdalla painotamme ammattimaisuutta ja korkeaa tasoa designin, taidekäsityön, taiteen tai kirjallisuuden alalla.

  Yrityksen nimi

  Y-tunnus TAI henkilötunnus

  Yhteyshenkilö

  Puhelinnumero

  Sähköpostiosoite

  Laskutusosoite

  Myyntipaikan koko (2x2m 100€ TAI 4x2m 150€)

  Pöytä 80x360cm (4x2m osastolle) / 60x120cm (2x2m osastolle). Vuokra 30€.

  Sähköliitäntä (16 A suko) 31€

  Lyhyt kuvaus myytävistä tuotteista

  Peruutusehdot: myyntipaikan voi peruuttaa maksutta 31.10.22 mennessä. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista veloitamme 100% paikan hinnasta. 

  Majoituspalveluja Karkkilassa: Tehtaan Hotelli ja Airbnb.

  X