Kesän pihakirppistapahtumaan odotetaan runsaasti kävijöitä


Ala-Emalin pihakirppis järjestetään lauantaina 29.7. kello 11–16.

Viime kesänä ensimmäistä kertaa järjestetty kirppistapahtuma veti paikalle väkeä jopa ruuhkaksi asti. Sekä myyjiä että asiakkaita oli paikalla paljon. Tämän kesän tapahtumasta odotetaan vähintään yhtä suosittua.

Myyntipaikkojen varaus on alkanut ja kiinnostuneiden kannattaakin varata oma paikkansa nopeasti. Paikan voi varata sähköpostitse: alaemali.karkkila@gmail.com.

Kirppis järjestetään Ala-Emalin ja Konepajahallin edustalla olevalla piha-alueella ja parkkipaikoilla. Myynti tapahtuu myyjien omilla pöydillä, vilteillä, rekeillä tms. Autoja tai peräkärryjä ei voi tuoda alueelle tapahtuman ajaksi.

Kirppistapahtuma järjestetään säävarauksella. Viime vuonna siirsimme tapahtuman nopealla aikataululla sisätiloihin samaan aikaan sattuneen rankkasateen vuoksi. Tällä kertaa tapahtumaa ei siirretä sisälle. Tilaa ja väljyyttä on siis hieman enemmän kuin viimeksi, kunhan sää vain on suosiollinen!

Ruukkimiljöö tarjoaa mukavan, tunnelmallisen paikan kirppistapahtumalle. Paikalle kannattaa tulla pidemmältäkin, tekemään löytöjä ja samalla tutustumaan Karkkilaan ja Högforsin ruukkiin. Ala-Emalin palvelut ovat avoinna tapahtuman aikana.

Myyntipaikan hinta: 15€.

Monttu ry:n jäsenille: 10€.

Varaukset: alaemali.karkkila@gmail.com.

Aika: 29.7.2023 kello 11–16.

Paikka: Valurinkatu 2–4, Ala-Emalin piha-alue.

Tervetuloa viettämään mukavaa heinäkuista kesäpäivää Ala-Emalille, Karkkilaan!

Tapahtuman järjestää Ala-Emalin kulttuuriyhdistys Monttu ry yhteistyössä Toikkakiinteistöt Oy:n kanssa.