Ala-Emalista ja Högforsin ruukkialueelta löydät monipuolisesti palveluja, putiikkeja ja kulttuuria!

Kylärafla Kanto

Kylärafla Kanto on koko perheelle suunnattu, käsintehdyn ja laadukkaista raaka-aineista valmistetun ruoan ja juoman, ystävän valinta.

Lue lisää

Kino Laika

Kino Laika on elokuvaohjaaja Aki Kaurismäen ja kirjailija Mika Lätin
omistama elokuvateatteri ja viinibaari Karkkilassa, Ala-Emalilla. Baarin
yhteydessä on myös joenrantaterassi ja kabinetti kokouksia varten.

Lue lisää

Tehtaan Hotelli

Tehtaan Hotelli sijaitsee Karkkilan Koskireitin varrella lyhyen ja kauniin kävelymatkan päässä Ala-Emalista.

Lue lisää

Sola

Sola on Ala-Emalin oma hyvinvointi-keidas johon kuuluu valoisa joogasali sekä hoitohuone, jossa on tarjontaa jäsenkorjauksesta klassiseen hierontaan.

Lue lisää

Fillarikorjaamo Neljäysi

Fillarikorjaamo Neljäysi tarjoaa polkupyörähuoltoa Karkkilassa Högforsin ruukilla. Huollot, tarvikkeet, varaosat, kierrätyspyörät sekä luistintenteroitus.

Lue lisää

Lukutoukan työhuone

Lukutoukan työhuoneella tehdään kaikkea kirjoihin, kirjallisuuteen ja ihmisten tarinoihin liittyvää.

Lue lisää

Vintamo

Vintamo on vintage- ja sisustusliike, jonka valikoimasta löydät upeiden vintage-aarteiden lisäksi Frenchic Paint® -sarjan laadukkaat maalit, vahat ja pensselit sekä käsityönä valmistettuja sisustustuotteita. Liikkeessä on myös kuukausittain vaihtuvia taidenäyttelyitä.

Lue lisää

Studio Lunkki

Studio Lunkki on pieni kuvituksiin ja tekstiileihin keskittyvä muotoilustudio Ala-Emalissa. Studiolla järjestetään myös rentoja kehyskudontakursseja ja kesäisin ikkunaan avautuu muotoilun maistiaisia tarjoava Designkioski.

Lue lisää

Pilvenhalkoja

Pilvenhalkoja on pieni, monen toiminnan yritys. Valmiina tuotteina ja tilauksesta saatavilla on sisustustauluja, kalligrafiatöitä ja kierrätyskovakoruja.

Lue lisää

Verhoomo Kolme tuolia

Verhoomo Kolme tuolia verhoilee ammattitaidolla sekä vanhat että modernit kalusteet, kotikäyttöön sekä julkisiin tiloihin.

Lue lisää

Pajastamo

Pajastamosta löydät arjen luksusta kotiisi ja ihanimmat tuliaiset vierailullesi. Valikoimasta löydät ekologisesti ja eettisesti kestäviä tuotteita, laadukasta käsityötä ja lähialueen kustantamoiden kirjoja.

Lue lisää

Fiona&Fiona

Fiona&Fiona on naisten vaatemerkki jonka uniikit asut valmistetaan käsityönä Karkkilassa luonnon-materiaaleja ja vanhoja kankaita somisteena käyttäen.

Lue lisää

Luomukaista

Luomukaista on luonnonkosmetiikkaan ja luonnonmukaiseen elämäntapaan keskittyvä yritys, joka sai alkunsa yhden naisen intohimoisesta harrastuksesta ja monen vuoden kiinnostuksesta aihepiiriin. 

Lue lisää

MALANKA Kosmetiikka

MALANKA Kosmetiikan luonnon-kosmetiikkatuotteet valmistetaan käsityönä Ala-Emalin vanhassa tehdasmiljöössä farmaseuttisella ammattitaidolla.

Lue lisää

UUNIsauna & Kabinetti

Uunisaunassa ainutlaatuinen elämys alkaa heti saunaan sisään astuessa. Edessä avartuu suuri ikkuna, jonka alla joki virtaa verkkaisesti kohti koskea.

Lue lisää

Taidetila

Taidetilassa järjestetään matalan kynnyksen akryylimaalauskursseja, joilla pääset luomaan oman uniikin taideteoksesi.

Lue lisää

DEE ja Vuu

DEE ja Vuu – Ripaus glamouria elämään. Meiltä saat ateljeetyönä valmistettuja valaisimia, käsinmaalattuja aurinkovarjoja Balilta, aitoja itämaisia vintagemattoja, uniikkeja silkkikimonoita ja paljon muutakin, mitä et muualta löydä.

Lue lisää

DesiPeli Oy

DesiPeli Oy tarjoaa kotien ja julkisten tilojen sisustussuunnittelua ja tekstiilejä sekä asiantuntijapalveluja tuotteiden hankinnasta ja myynnistä (BtoB).

Lue lisää

Toikkakiinteistöt

Toikkakiinteistöt Oy on Ala-Emalissa toimiva yritys, joka vuokraa erilaisia liike-, toimisto ja tapahtumatiloja. Meiltä voit kysyä myös Ala-Emalin vapaista vuokratiloista.

Lue lisää