Äänestä paras kirjankansi ja voita kirjalahjakortti! Kilpailu ja arvonta käynnissä myös HögFORM 23 tapahtumassa. Osallistuminen arvontaan päättyy sunnuntaina 26.11. klo 12. Kilpailun voittaja julkistetaan tapahtuman ohjelmalavalla sunnuntaina 26.11. klo 14.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Valitse suosikkisi klikkaamalla!
Täyttämällä sähköpostiosoitteesi osallistut kirjalahjakortin arvontaan. Sähköpostiosoitetta käytetään pelkästään arvonnan voittajan tavoittamiseen (ei markkinointitarkoituksissa).

Salaisuus, jonka sinä voit ratkaista

On vuosi 1884. Nuori taiteilija saapuu Pariisiin, kaupunkiin, joka on täynnä mahdollisuuksia ja mystiikkaa – ja salaisuuksia. Eräänä päivänä, kulkiessaan Pariisin kapeilla kujilla, taiteilija astuu pieneen hämyiseen kirjakauppaan ja löytää kirjan, joka on täynnä salaperäisiä tarinoita. Vanhan pölyisen kirjan sivuilta löytyy tarina punatukkaisesta sankarista, jolla on tulinen miekka.

Sankari lähtee matkalle, jolla hän kohtaa varoituksia, vaaroja ja esteitä. Miten sankarin käy, selviääkö hän kohtaamistaan koettelemuksista? Ja miten tarina vaikuttaa nuoren taiteilijamme elämään?

Tule selvittämään taidemysteeri HögFORM-tapahtumaan. Ensimmäisen vihjeen mysteerin ratkaisemiseksi löydät Konepajahallin aulasta.

Taidemysteeri Facebookissa.

Yhteistyössä