HögFORM design-, taide- ja kirjamessut järjestetään jälleen 25.-26.11.2022 Högforsin ruukilla Karkkilassa!

Toista kertaa järjestettävät messut kokoavat designin, taiteen ja kirjallisuuden ammattilaiset idylliseen Högforsin ruukkimiljööseen. Kaksipäiväinen myyntitapahtuma järjestetään rouhean tunnelmallisessa Konepajahallissa, aivan ruukkialueen sydämessä ja vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Lämminhenkisen tapahtuman ohjelmalavalla nähdään myös tänä vuonna kiinnostavia ja ajankohtaisia keskusteluja luovien alojen ammattilaisten kanssa. HögFORM 23 -keskusteluissa ovat mukana mm. kirjailija Elina Hirvonen sekä Saana Sipilä ja Olli Sallinen – muotoilijat Saana ja Olli designstudiosta. Tänä vuonna ohjelmassa on lisäksi erilaisia työnäytöksiä ja workshopeja, kuten lasin muotoilua, livepiirustusta sekä korutyöpaja. Katso tapahtuman koko ohjelma täältä.

Äänestä paras kirjankansi ja osallistu kirjalahjakortin arvontaan! Äänestys on käynnissä ennakkoon täällä sekä tapahtuman aikana Konepajahallissa.

Tapahtumassa mukana myös tänä vuonna Kino Laikan viinibaari ja Kylärafla Kannon kahvila. Ruokatarjonnasta vastaavat Kylärafla Kanto Konepajahallin naapurissa sekä lyhyen kävelymatkan päässä ruukkialueella sijaitseva Tehtaan Hotelli.

HögFORM järjestetään Karkkilan Konepajahallissa 25.-26.11.2023. Tapahtuma on avoinna lauantaina 10-17 ja sunnuntaina 10-16. Ilmainen sisäänpääsy!

Tapahtuman järjestää Ala-Emalin kulttuuriyhdistys Monttu ry.

HögFORM somessa:

Katso ohjeet saapumiseen ja alueen parkkipaikat täältä. Tapahtumassa on käytössä liikenteenohjaus.

Mukana HögFORM 23 tapahtumassa:

Ilone (Vintamo)

Frenchic (Vintamo)

Valla (Vintamo)

Yhteistyössä