Högforsin tunnelmallisen ruukkialueen Konepajahallissa järjestetään 12.-13.11.2022 designin, taiteen ja kirjallisuuden kaksipäiväinen myyntitapahtuma HögFORM.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä tapahtuma kokoaa yhteen tämän hetken kiinnostavimmat pienet designmerkit, taidekäsityön ja taiteen tekijät sekä kirjallisuuden pienkustantamot.

HögFORM lavalla järjestetään myös kiinnostavia ja ajankohtaisia keskusteluja luovien alojen ammattilaisten kanssa. Keskustelijoina nähdään mm. muoti- ja kuvataiteilija Jukka Rintala, lasitaiteilija Helmi Remes, rock- ja kuvataiteilija Herra Ylppö, muotoilija Minttu Wikberg sekä Pikku-Finlandian suunnitellut arkkitehti Jaakko Torvinen. Keskustelujen ja ohjelman aikataulun löydät täältä.

Konepajahalliin avautuu tapahtuman ajaksi myös Kylärafla Kannon kahvila sekä elokuvaohjaaja Aki Kaurismäen sisustama viinibaari, jossa on esillä rockmuusikko Herra Ylpön ennennäkemättömiä tauluja.

HögFORM järjestetään Karkkilan Konepajahallissa 12.-13.11.2022. Tapahtuma on avoinna lauantaina 10-17 ja sunnuntaina 10-16. Ilmainen sisäänpääsy!

Tapahtuman järjestää Ala-Emalin kulttuuriyhdistys Monttu ry.

HögFORM somessa:

Katso ohjeet saapumiseen ja alueen parkkipaikat täältä. Tapahtumassa on käytössä liikenteenohjaus.

Mukana HögFORM 22 tapahtumassa:

T to E -muotoilijakollektiivi

YHTEISTYÖSSÄ